Nőgyógyász leszek

2012.01.03. 20:29

Sziasztok!


Meg lettem szólítva, eleget teszek a felkérésnek, majd megmagyrázom a címet.

Megpróbálom összefoglalni az elmúlt másfél hét nagy megállapításait:

- 2 embrió van, ami méhen belül az nem fejlődik (9mm-es petezsák), ami kívül van az viszont fejlődik, korának megfelelő

- 1 embrió van, méhen belül, de nem fejlődik, elhalt, kívül valami más van. HCG magas, megfelelő. Írásba adta a doki (Figyudoki), hogy küretre kell menni.

- 1 embrió van, méhen belül, 13 mm-es petezsák, azaz nőtt (egy elhalt embriótól nem rossz), HCG emelkedik

Ez után volt a vérzés, gyengébb idegzetűek a következő mondatot hagyják ki. Élénk vörös, könnyen folyik, és valami kb 2 cm-es izé távozott, ami nem valószínű, hogy alvadt vér, épp a vér állaga miatt.

- 1 embrió van, méhen belül, 11 mm-es petezsák. Leltárhiány nincs, minden úgy néz ki, mint ismeretlen izé távozása előtt. HCG eredményre várunk.

Ha az összefoglalót szeretném összefoglalni, azt mondanám, hogy mocskosul fogalma sincs senkinek arról, hogy mi van, de az EGO nem engedi, hogy azt mondja, nem tudom, inkább mindig van egy határozott vélemény, aminek a ciklusa ma rekordot döntött, 20 perc alatt változott az ellenkezőjévé. Persze ezt mondtam, csak kihallatszanak a gondolataim.

A címre a magyarázat mindössze annyi, hogy felmerült bennem, hogy összeszedek itthon egy donor számítógépet, egy egér kábellel rákötök egy vibrátort, és bekenem zselatinnal, ezzel kész az ultrahang készülék. Photoshopolok szürke alapon egy fekete homályos pöttyöt, és megnyitom a rendelőmet. Érdemi különbég nem lesz, és ki Henihez hasonló módon hagyja magát 2 naponta összeszurkáltatni vérvétel címén, annak kedvezményt adok. A fentieket simán leírom bárkinek és dübörög a bolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebikeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr604995563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_92553 2012.01.03. 22:51:04

b...meg.ennyi jutott eszembe.na meg annyi, egyiknek sokat fizet az ember, hogy legyen babája és aztán azért a sok pénzért tudja, mit lát vagy mit nem, a másiknak szintén sokat fizet az ember, akinél elvárható, hogy szintén azért a sok pénzért tudja, mit lát és mit nem. egyrészt, ha az a sok pénz dolog nem lenne, egy (kettő) orvostól elvárom, hogy lássa vagy ne lássa, de mondja, de b...meg ott az a sok pénz feltétel az elején....elszomorító. na meg az is, hogy nem egyszerű kis szar uhu gépről beszélünk, hanem elég profi (?) kütyükről :( a fájdalom és kétségbeesés mellett ott van a kétely, miért nem mondja ki, mit lát vagy nem lát, valami, valaki nem lehet ott, ha nincs, vagy pedig ott van, ha van.de ez az ezisazis, elszomorító.pláne, Tőlük....nem tudom, a két dron kívül ki vizsgált még, Heni, de Tőlük ezt nem várta az ember lánya. katasztrófa...gondolom, hcg szint után megint uhu.kitartást tudok kívánni és azt, hogy Olivér drága hangja, ölelése adjon megnyugvást erre az időszakra, nem tudom, mi lesz a vége, de remélem a legjobbakat és a legboldogabbat. puszillak titeket!

Babaim. 2012.01.04. 06:05:19

ez elképesztő:((((

Ismeretlen_112139 2012.01.04. 13:50:36

Orvost váltuk. Aki mindne alkalommal jattal kapja zsebbe a kért pénzt, akihez az elmúlt 2 hónapban 3 pácienst küldtünk, az különösen krízishelyzetben a kedves mamájára rakja rá a telefont, mert nem ér rá annyit mondani, hogy 5000 (HCG). És akkor diplomata voltam, és közös érdek, hogy ne találkozzak vele.

Nikó 2012.01.04. 13:51:46

Sziasztok! Hírek? Drukkolok tovább! Olivér jobban van? Ez nagyon idegtépő várakozás, sajnos nem rég átéltem hasonlót de nagyon remélem nálad nem úgy alakul mint nálam. Szorítok nagyon, Olivérnek jobbulást!!!!!

babaimado 2012.01.04. 15:16:11

Én egyébként nem értem, hogy ha van mkívüli is, akkor mire kell azzal várni, mert -saját tapasztalat ugyebár, de ezt te is tudod-azzal nem szabad várni..bár a Mávban anno ezt másképp látták....ezt a látom/nem látom meg nem is értem..az, hogy mondja, nem mondja...tapasztalat..kevés dr. vallja be, hogy gőze sincs, pedig aki eddig bevallotta, azt többre becsülöm a mai napig, mint aki hablatyol hetet-havat, vagy csinál vmit csak azért, hogy azt hidd, tudja mit csinál....inkább mondja meg, h. menj máshoz...a másik meg, h. rádteszi a tel.t??,Hát hogy képzeli??!!!Tudom ajánlani a dokim, ha kell!!!! Ő egyenes és korrekt!

Ismeretlen_92909 2012.01.04. 19:04:10

Én csak pillogok és nem hiszem el :(( És bár tudom, hogy nem szavazás kérdése, de én ha lehetne, azt választanám, hogy HA volt méhen kívül valaki, akkor ő távozott spontán, és a méhen belül igenis rendben van minden.

Ismeretlen_92553 2012.01.04. 21:25:14

Van valami hír!?Az 5e hcg szép szint, de uhu volt?Orvosváltás, egyetértek, a dokinőtől nem ezt vártam, ahogy ti sem:(
süti beállítások módosítása