Olivér vs. szülők 4:3

Címkék: éjszaka

2009.01.29. 05:16

Ismét túl vagyunk egy éjszakán, ezzel ezt a "rovatot" be is fejezem, mert reménykedek benne, hogy rendeződik ez a probléma, és nem szeretném "legyőzni" a kisfiamat.

Ma éjszaka részsikert értünk el, amit úgy értek, hogy ugyan mindenki a helyén aludt, de 2-3 alkalommal  volt egy kis sírás. Pontos információim még nincsenek, mert ismét elájultam, Heni tartott ügyeletet, de tudom, hogy 2 körül 90g tejcsi lecsúszott. Az külön érdekesség, hogy bár alhatnék, 5 órakor itt ülök a gép előtt, mert nem megy az alvás. Okos Apuka.....

Azt hiszem a 2-3 ébredés miatt nem lehet panaszunk, rengeteg embertől kaptunk olyan visszajelzést, hogy hasonló, vagy hónapok után is rosszabb cipőben, szó szerint JÁRNAK éjszaka.

A tegnapi nap egyébként elég nyűgösen telt, érdekes módon többen panaszkodtak a januári babások közül ugyan erre. Vélhetően az időjárás változást érzik meg a csemeték. Ez szerencsére csak annyiban érintett minket, (illetve Olivért és Henit, mert én  egész nap távol voltam meló miatt), hogy többször kellett kézbe venni és nyugtatgatni, illetve cicin tartani. Azt hiszem, hogy ez teljesen elfogadható, nem lehet okunk panaszra.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebikeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr104995145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszta és Zsófi · http://20070907.freeblog.hu 2009.01.29. 09:21:53

Pontosan Laca ! Nem lehet okotok panaszra! Zsófi a mai napig ébred cicizni 2-3-szor pedig már 17 hós lesz... Én ezért nem is tudtam tanácsot adni alvásügyileg. Az pedig ,hogy sokszor akar kézben lenni illetve cicizni teljesen normális szerintem is. Klassz szülők vagytok s Olivér pedig tündérke! IMÁDOM az édes kis arcát :-)

Ismeretlen_102554 2009.01.29. 16:23:26

:o)))
süti beállítások módosítása